24 April 2012

Hari Sabtu (21 April 2012) hari tu

Hari Sabtu hari tu mahasiswa mahasiswi UKM datang ke sekolah Aisyah. Kan hari Sabtu hari tu kan ade sekolah ganti.darjah 6 je dapat berjumpe ngan mahasiswa mahasiwi UKM. Aisyah darjah 6. Mase pagi2 tu ade buat aktiviti. Cikgu bahagikan kitorang 5 kumpulan. Darjah 6 je. Yang darjah 1 , 2 ,3 ,4 ,5 tu belajar. Darjah 6 tak yah belajar mase hari tu. Mase pagi tu ade macam-mcam aktiviti yang menyeronokkan. Mase lepas rehat tu ade 2 aktiviti. Aktiviti yang ke satu mase lepas rehat tu aktiviti matematik. Kena buat peratusan pakai gule-gule. Sapew betol dapat hadiah. Hehe. Lepas dah buat semua tu, Aisyah ambiklah gula tu. Gula fruit plus. sedap. Nak lagi gule tu....!!!  Lepas dah buat matematik tu, ade aktiviti ekperimen gunung berapi. Bukan gunung berapi betul-betul. Gunung berapi buat pakai tangan liat ngan botol. Mule-mule lekatkan tangn liat tu kat botol tu. Pastu bile dah buat semue tu, orang tu letak bahan-bahan untuk gunung berapi tipu tu. Lepas orang tu dah letak sume bahan tu, gunung berapi tu keluar buih waner pink. Pink colour ma. Name dua orang yang dari UKM tu syafiq dengan ____ yang bergaris ni tak ingat.

Aisyah bukak blog kadang-kadang sebab tahun ni kan Aisyah UPSR.

3 Comment Blog Aisyah Bunny ♥:

~~faizatul akma~~ said...

saya pun mahasiswa UKM gak,dik..nnti belaja la rajin-rajin..boleh masuk UKM dan belajar kat sini...=)

farhan687 said...

blogwalking.:-)nice blog.

aisyahfarzana said...

@~~faizatul akma~~ ok

Post a Comment